Ce trebuie sa faci daca ai o dauna pe RCA

Accidentele se intampla. Daca esti din Bucuresti, ai avut un accident fara victime pe teritoriul Romaniei si nu stii ce sa faci mai departe – suna chiar acum la 0743 811 837 si notifica o dauna. Ulterior, poti veni in service-ul AFSCars din Sectorul 3 situat pe Bd. Theodor Pallady, de luni pana vineri intre 8 – 17. Un specialist in daunele auto iti va explica pasii necesari unei constatari dar si despre cum sa iti repari masina pe asigurarea RCA.

Nu stii ce acte iti trebuiesc pentru a deschide un dosar de dauna?

AFSCars in parteneriat cu Sorin David Trans te pot ajuta inclusiv cu tractarea, reparatia masinii cu piese 100% originale, tinichigerie si vopsitorie.

Mai mult, iti oferim si autovehicul la schimb daca alegi sa repari autovehiculul in unitatea autorizata RAR, in baza asigurarii RCA. Iti oferim tinichigerie auto si vopsitorie auto cu personal specializat si calificat.

In cazul in care autoturismul este avariat si nu se poate deplasa, oferim tractare pana in service, in baza conditiilor din asigurare.

Nota: deschiderea si solutionarea dosarelor de dauna se efectueaza la punctul de constatare daune AFSCars din Sectorul 3.

Intra pe site si programeaza-te online sau suna pentru mai multe detalii.